Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csokis sütik

Triplán csokis süti

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először bekeverjük a piskótatésztát, majd két részre osztjuk. Az egyik felébe étcsokit, a másik felébe fehér csokit reszelünk. A sütőpapírral kibélelt tepsibe felváltva öntjük a tésztát fehér és barna csíkokban, két sorban. A második sort ellentétesen kezdjük, tehát ahová fehér csík került, arra barna tésztát öntünk. Az előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Közben […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.10.

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítése

Először bekeverjük a piskótatésztát, majd két részre osztjuk. Az egyik felébe étcsokit, a másik felébe fehér csokit reszelünk. A sütőpapírral kibélelt tepsibe felváltva öntjük a tésztát fehér és barna csíkokban, két sorban. A második sort ellentétesen kezdjük, tehát ahová fehér csík került, arra barna tésztát öntünk. Az előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.

Közben a margarint habosra keverjük négy evőkanál porcukorral. A pudingot megfőzzük a tejjel és négy evőkanál porcukorral, majd hagyjuk hűlni. Amikor a puding már csak langyos, apránként hozzákeverjük a margarinos krémhez.

A piskótát lapjában félbevágjuk, majd megkenjük a krémmel. Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és hozzákeverjük a tejet és az olajat. A piskóta tetejét bevonjuk ezzel a csokoládéval, majd hűtőbe tesszük egy órára, hogy összeálljon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is