Először bekeverjük a piskótatésztát, majd két részre osztjuk. Az egyik felébe étcsokit, a másik felébe fehér csokit reszelünk. A sütőpapírral kibélelt tepsibe felváltva öntjük a tésztát fehér és barna csíkokban, két sorban. A második sort ellentétesen kezdjük, tehát ahová fehér csík került, arra barna tésztát öntünk. Az előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Közben a margarint habosra keverjük négy evőkanál porcukorral. A pudingot megfőzzük a tejjel és négy evőkanál porcukorral, majd hagyjuk hűlni. Amikor a puding már csak langyos, apránként hozzákeverjük a margarinos krémhez.
A piskótát lapjában félbevágjuk, majd megkenjük a krémmel. Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és hozzákeverjük a tejet és az olajat. A piskóta tetejét bevonjuk ezzel a csokoládéval, majd hűtőbe tesszük egy órára, hogy összeálljon.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!