Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Túrós sütik

Túrókrémes sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta és krém elkészítése A piskótát a szokásos módon elkészítjük, tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük és kettévágjuk. Az alsó részét egy jénai aljába helyezzük. Túrós krém elkészítése A pudingot 2,5 dl tejben megfőzzük, cukrot nem adunk hozzá, mert a csokoládékrém elég édes lesz. A túrót cukorral áttörjük, majd a még meleg pudinggal összekeverjük és összeturmixoljuk. Egy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.13.

Hozzávalók

Elkészítése

Piskóta és krém elkészítése

A piskótát a szokásos módon elkészítjük, tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük és kettévágjuk. Az alsó részét egy jénai aljába helyezzük.

Túrós krém elkészítése

A pudingot 2,5 dl tejben megfőzzük, cukrot nem adunk hozzá, mert a csokoládékrém elég édes lesz. A túrót cukorral áttörjük, majd a még meleg pudinggal összekeverjük és összeturmixoljuk. Egy kisebb adagot félreteszünk a díszítéshez. A krémmel beterítjük a piskótát, majd a piskóta másik felével befedjük.

Csokoládékrém elkészítése

Két tojást elkeverünk a cukorral, liszttel és kakaóporral, majd felöntjük tejjel, és kis lángon folyamatosan kevergetve besűrítjük. Miután levettük a tűzről, belekeverünk 10 dkg vajat. Amikor a krém kihűlt, a sütemény tetejét beterítjük vele.

Díszítés

A félretett túrókrémmel és eperrel díszítjük a süteményt.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is