Piskóta és krém elkészítése
A piskótát a szokásos módon elkészítjük, tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük és kettévágjuk. Az alsó részét egy jénai aljába helyezzük.
Túrós krém elkészítése
A pudingot 2,5 dl tejben megfőzzük, cukrot nem adunk hozzá, mert a csokoládékrém elég édes lesz. A túrót cukorral áttörjük, majd a még meleg pudinggal összekeverjük és összeturmixoljuk. Egy kisebb adagot félreteszünk a díszítéshez. A krémmel beterítjük a piskótát, majd a piskóta másik felével befedjük.
Csokoládékrém elkészítése
Két tojást elkeverünk a cukorral, liszttel és kakaóporral, majd felöntjük tejjel, és kis lángon folyamatosan kevergetve besűrítjük. Miután levettük a tűzről, belekeverünk 10 dkg vajat. Amikor a krém kihűlt, a sütemény tetejét beterítjük vele.
Díszítés
A félretett túrókrémmel és eperrel díszítjük a süteményt.
Jó étvágyat!