Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta elkészítése: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a cukorral és a margarinnal. Hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd fokozatosan hozzáadjuk a sárgájás keverékhez. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a masszába. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.04.02.

Tésztához

Krémhez

Tetejére

Elkészítése

A tészta elkészítése:

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a cukorral és a margarinnal. Hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd fokozatosan hozzáadjuk a sárgájás keverékhez. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a masszába. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.

A krém elkészítése:

A túrót áttörjük, majd elkeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával és levével. A pudingport a tejjel és a 5 evőkanál cukorral simára keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. A kihűlt pudingot alaposan összekeverjük az előkészített túrókrémmel.

A torta összeállítása:

A kihűlt tésztára egyenletesen rákenjük a túrós-pudingos krémet. A konzervből lecsepegtetett barackokat felszeleteljük, és a krém tetejére sorakoztatjuk. A konzerv levét eltesszük, később szükségünk lesz még rá.

A zselé elkészítése:

A piros tortazselét a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük, a baracklével és a porcukorral. A forró zselét óvatosan a barackok tetejére öntjük, egyenletesen eloszlatva.

A süteményt hűtőbe tesszük, és legalább 3-4 órán át hagyjuk dermedni. Tálalás előtt szeletekre vágjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is