Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az alapanyagokat egy nagy tálba tesszük, és alaposan összekeverjük, simára dolgozzuk. Közepes méretű tepsit jól kizsírozunk, majd kibéleljük sütőpapírral. A tésztát beleöntjük, és egyenletesen elsimítjuk. Ha almás változatot készítünk, a töltelékhez 1 kg reszelt almát keverünk össze 8 evőkanál búzadarával, majd a tészta tetejére halmozzuk. Ugyanígy járunk el, ha túrós változatot készítünk. A tejfölt 1 […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.25.

Hozzávalók

Elkészítése

Az alapanyagokat egy nagy tálba tesszük, és alaposan összekeverjük, simára dolgozzuk. Közepes méretű tepsit jól kizsírozunk, majd kibéleljük sütőpapírral. A tésztát beleöntjük, és egyenletesen elsimítjuk.

Ha almás változatot készítünk, a töltelékhez 1 kg reszelt almát keverünk össze 8 evőkanál búzadarával, majd a tészta tetejére halmozzuk. Ugyanígy járunk el, ha túrós változatot készítünk.

A tejfölt 1 evőkanál liszttel és 1 tojással elkeverjük, majd evőkanállal ráöntjük a töltelék tetejére, és egyenletesen elsimítjuk.

Előmelegített, forró sütőben, közepes lángon, körülbelül 40 perc alatt aranysárgára sütjük. Miután a sütemény kihűlt, vaníliás porcukorral megszórjuk, majd szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is