Elkészítése
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, végül belekeverjük a tojássárgáját. A sütőporral elkevert lisztet finoman beleszitáljuk, és óvatosan összedolgozzuk. Közepes tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát beleöntjük, és 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Amikor megsült, egy vizes konyharuhára borítjuk és feltekerjük. Amint teljesen kihűlt, megkenjük lekvárral, majd ismét feltekerjük. A szeletekre vágott piskótatekercset folpackkal kibélelt kerek tálba helyezzük.
A krémhez a túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a cukrot és a felvert habtejszínt. A tejet langyosra melegítjük, majd csomómentesen elkeverjük benne a zselatint, és a túróhoz adjuk. Végül hozzákeverjük a felkockázott narancsot. A krémet a tálba rakott piskótatekercsek közé öntjük, és 5 perc dermedés után a maradék tekercs szeletekkel befedjük. Fél napra hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt egy tálcára borítjuk a desszertet, majd óvatosan eltávolítjuk róla a fóliát.
