Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, végül belekeverjük a tojássárgáját. A sütőporral elkevert lisztet finoman beleszitáljuk, és óvatosan összedolgozzuk. Közepes tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát beleöntjük, és 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Amikor megsült, egy vizes konyharuhára borítjuk és feltekerjük. Amint teljesen kihűlt, megkenjük lekvárral, majd ismét feltekerjük. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.29.

Hozzávalók

Krémhez

Elkészítése

A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, végül belekeverjük a tojássárgáját. A sütőporral elkevert lisztet finoman beleszitáljuk, és óvatosan összedolgozzuk. Közepes tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát beleöntjük, és 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Amikor megsült, egy vizes konyharuhára borítjuk és feltekerjük. Amint teljesen kihűlt, megkenjük lekvárral, majd ismét feltekerjük. A szeletekre vágott piskótatekercset folpackkal kibélelt kerek tálba helyezzük.

A krémhez a túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a cukrot és a felvert habtejszínt. A tejet langyosra melegítjük, majd csomómentesen elkeverjük benne a zselatint, és a túróhoz adjuk. Végül hozzákeverjük a felkockázott narancsot. A krémet a tálba rakott piskótatekercsek közé öntjük, és 5 perc dermedés után a maradék tekercs szeletekkel befedjük. Fél napra hűtőbe tesszük.

Tálalás előtt egy tálcára borítjuk a desszertet, majd óvatosan eltávolítjuk róla a fóliát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is