Tészta
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a sütőport, a vaníliás cukrot, a tojássárgákat és a kakaóport. Annyi tejet vagy tejfölt adunk hozzá, hogy könnyen gyúrható, rugalmas tésztát kapjunk. A tésztát két részre osztjuk. Az egyik felét lisztezett felületen kinyújtjuk, majd egy 20×33 cm-es tepsibe helyezzük.
Töltelék
A tojások fehérjét a kristálycukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Ezután óvatosan beleforgatjuk a túrót, a kókuszreszeléket, a grízt és a tejfölt. A krémet a tepsiben lévő tésztára simítjuk.
Sütés
A másik adag tésztát szintén kinyújtjuk, és befedjük vele a tölteléket. A süteményt 180 °C-ra előmelegített sütőben, tűpróbáig sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeletekre vágjuk, és tálalás előtt megszórhatjuk kevés kókuszreszelékkel.
Tipp
A tölteléket gazdagíthatjuk kevés citromhéjjal vagy mazsolával. Ha édesebben szeretjük, a tetejét porcukorral is megszórhatjuk.