Elkészítése
Mivel a tésztát nem kell pihentetni, ezért érdemes először a töltelékkel kezdeni.
A tejben elkeverjük a pudingport, keményítőt és a vaníliát, majd sűrűre felfőzzük. Még forrón belekeverjük a tojássárgákat.
A túrót és a porcukrot jól összekeverjük, majd elektromos habverővel apránként belekeverjük a kihűlt pudingos krémet, ezután belereszeljük a citrom héját és belekeverjük a búzadarát is.
A tojásfehérjáket kemény habbá verjük és a túrós masszába forgatjuk óvatos mozdulatokkal.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd elfelezzük. Az egyik térsztát kinyútjuk és a beleterítjük a sütőpapírral bélelt tepsibe (30*40 cm), rásimítjuk a tésztára a tölteléket és befedjük a másik kinyújtott lappal.
Előmelegített, 170 fokos sütőben kb 35-40 perc alatt készre sütjük. Nem baj, ha sütés közben kissé felpúposodik a tészta, ahogy hűl ki, le fog lappadni.
Porcukorral megszórva kínáljuk.


