Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg ricotta
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 tk vaníliaaroma
- 3 db tojás
- 2 ek gríz (nálam teljeskiőrlésű)
- fél csomag sütőpor
- 5 ek (csapott) stevia, vagy 12 dkg kristálycukor
- 30 dkg megtisztított és kockára vágott reberbara
Elkészítése:
A pudingport összekeverjük a cukorral. Hozzáadjuk a három tojást és alaposan összekeverjük.
Egy tálban összetörjük a ricottát és a tojásos masszához keverjük. A sütőporral vegyített grízt hozzáadjuk ehhez a keverékhez és alaposan összeforgatjuk. Ezután mehet bele a megtisztított és felkockázott rebarbara, és ezzel is összekeverjük.
Kivajazott tepsibe öntjük a masszát és előmelegített 180 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.

