Elkészítése
A túrót összekeverjük a vanília aromával és az édesítőszerrel. Ha nem krémes állagú túrót használtunk, akkor adjunk hozzá egy kevés vizet. Két hosszú pohárban rétegezzük a túrót és a ribizlit.
A túrót összekeverjük a vanília aromával és az édesítőszerrel. Ha nem krémes állagú túrót használtunk, akkor adjunk hozzá egy kevés vizet. Két hosszú pohárban rétegezzük a túrót és a ribizlit.
A túrót összekeverjük a vanília aromával és az édesítőszerrel. Ha nem krémes állagú túrót használtunk, akkor adjunk hozzá egy kevés vizet. Két hosszú pohárban rétegezzük a túrót és a ribizlit.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A túrót összekeverjük a vanília aromával és az édesítőszerrel. Ha nem krémes állagú túrót használtunk, akkor adjunk hozzá egy kevés vizet. Két hosszú pohárban rétegezzük a túrót és a ribizlit.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.