Elkészítése
A tészta hozzávalói összegyúrjuk. Gömbölyítjük, majd folpacba csomagoljuk és hideg helyre tesszük.
Elkészítjük a tölteléket. A vaníliás pudingport a tejjel, 5 dkg cukorral és a vaníliás cukorral felfőzzük, majd kihűtjük.
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjéket 5 dkg cukorral keményre felverjük.
A tojássárgákat a túróval, citromhéjjal, a kihűlt pudinggal krémesre keverjük, majd apránként egy fakanállal beleforgatjuk a tojáshabot. Utoljára keverjük hozzá a mazsolát.
Egy tepsit (20*30 cm) sütőpapírral kibéleünk. A tésztát elfelezzük. Egyiket kinyújtjuk tepsi méretre és a tepsibe fektetjük. A tölteléket ráöntjük, elsimítjuk és a másik kinyújtott tésztalappal befedjük. Villával megszurkáljuk a tetejét és felvert tojással lekenjük.
190 fokra melegített sütőben 35 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk tepsiben kihűlni és utána lehet szeletelni.









