A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat a cukor felével és az olajjal alaposan kikeverjük. A fehérjéket a maradék cukorral kemény habbá verjük. A habhoz felváltva hozzáadjuk a sárgájás keveréket és a sütőporral elkevert lisztet, óvatos, széles mozdulatokkal összeforgatva, hogy ne törjön össze.
A masszát kettéválasztjuk. Az egyik felét egy 28×35 cm-es tepsibe öntjük, és előmelegített, 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. A maradék masszába 1 evőkanál kakaóport keverünk, majd ezt is kisütjük ugyanabban a méretű tepsiben. A megsült piskótalapokat teljesen kihűtjük.
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingporokat és a cukrot, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A zselatint 4 evőkanál vízben elkeverjük, majd addig melegítjük, amíg teljesen elolvad. A tejszínt kemény habbá verjük, és háromnegyed részét a kissé langyos pudinghoz keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott zselatint is, alaposan összeforgatva.
A sütemény összeállításához a tepsibe visszahelyezzük a kakaós piskótalapot, majd rákenjük a krém felét. Erre ráhelyezzük a sárga piskótalapot, és a krém másik felét egyenletesen elosztjuk rajta. A sütemény tetejét a maradék tejszínhabbal bevonjuk, majd ízlés szerint díszítjük.
Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, és a krém megszilárduljon. Jó étvágyat kívánunk!