Elkészítése
A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, majd kinyújtjuk és egy 25×20 cm-es, zsírozott tepsibe helyezzük.
A meggyet leszűrjük, a levét felfogjuk, majd alaposan lecsepegtetjük. A lecsepegtetett meggyet egyenletesen eloszlatjuk a tészta tetején.
A pudingporokat elkeverjük 8 dl lében (a meggyléhez annyi vizet adunk, hogy a teljes mennyiség 8 dl legyen), hozzáadjuk a cukrot, majd felfőzzük. A forró krémet a meggyel borított tésztára öntjük.
A morzsás réteg hozzávalóit összedolgozzuk, és egyenletesen eloszlatjuk a krém tetején.
Lassú tűznél sütjük a süteményt tűpróbáig. Miután megsült, és kihűlt, 4 dl tejszínből (vagy tejből és tejszínhabporból) tejszínhabot készítünk, majd egyenletesen a sütemény tetejére kenjük.
A tetejét villával megcsíkozzuk, és módjával fahéjat szórunk rá.

