Elkészítése
A liszthez adjuk a cukrot, a sót és a vaníliát. Hozzáadjuk a puha margarint és sima tésztává gyúrjuk az egészet. Folpackba csomagolva a hűtőben pihentetjük legalább fél órát.
Ez alatt elkészítjük a karamellt. A karamellát egy edénybe tesszük, ráöntjük a tejszínt és folyamatosan kevergetve egyneművé olvasztjuk, majd langyosra hűtjük.
A tésztát ceruza vastagságúra nyújtjuk, kiszaggatjuk, majd tepsire sorakoztatjuk és 200 °C-os sütőben 10-12 perc alatt világosra (!) sütjük.
Mikor kivesszük a sütőből, még forrón mélyedéseket nyomunk a korongok közepébe, így előkészítve a karamell helyét.
Minden méllyedésbe karamellt csorgatunk és hűtőbe téve hagyjuk megdermedni.
Ezután felolvasztjuk a csokit és díszítjük vele a kekszek tetejét, majd visszatesszük a hűtőbe pár percre, amíg a csoki is megszilárdul.










