Elkészítése
Először a kenyeret beáztatjuk a 1 liter tejbe, forgatva, hogy jól megszívja magát. Közben a másik liter tejből vaníliás pudingot főzünk. A tojások sárgáját a lisztben kikeverjük a vaníliás cukorral és egy pici tejjel. A margarint és a maradék tejet a tablettákkal együtt forralni kezdjük. Amikor elkezd suhogni, belekeverjük a tojásos lisztet.
A tepsibe rétegezzük az áztatott kenyérszeleteket, majd öntünk rá a vaníliás pudingból, és megszórjuk mazsolával. Ezután ismét áztatott kenyeret törünk rá, és így folytatjuk a rétegezést, ügyelve, hogy a legfelső réteg kenyér legyen.
A tojásfehérjéket habbá verjük, és a tetejére kanalazzuk. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a tészta megdagad és rotyogni kezd. Ez az édesség különösen finom lesz!
