Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Piskóták

Vaníliás gesztenyés diós piskóta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojássárgákat a cukorral fehéredésig jól kikeverjük, és hozzá adjuk a forró vizet. A lisztet a dióval, és a sütőporral összekeverjük, majd hozzákeverjük a tojássárgához. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és lazán a diós masszához keverjük. Előmelegített sütőben 25×39 cm-es tepsiben megsütjük. Krém elkészítése: A pudingport tejjel és cukorral megfőzzük, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a margarint, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.12.

A tésztához

A krémhez

A tetejére

A piskóta lekenéséhez

Díszítéshez

Elkészítése

A tojássárgákat a cukorral fehéredésig jól kikeverjük, és hozzá adjuk a forró vizet.

A lisztet a dióval, és a sütőporral összekeverjük, majd hozzákeverjük a tojássárgához.

A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és lazán a diós masszához keverjük.

Előmelegített sütőben 25×39 cm-es tepsiben megsütjük.

Krém elkészítése:

A pudingport tejjel és cukorral megfőzzük, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a margarint, a rumot és a gesztenyemasszát.

A kihűlt tésztát lekenjük rumos tejjel és rásimítjuk a krémet. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a krém tetejére adagoljuk.

A díszítéshez valókat felfőzzük, majd a tejszín tetejére csurgatjuk, egy hurkapálcikával hullámosítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is