Elkészítése
A cukrot egy edényben megpirítjuk, majd forrón felöntjük fekete kávéval. Addig keverjük, amíg a cukor teljesen el nem olvad, majd levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni. Ezután a kávés-cukros keveréket összedolgozzuk a tészta többi hozzávalójával.
A tésztát három egyenlő részre osztjuk, és mindegyikből vékony lapot nyújtunk. A lapokat 180 fokon világosra sütjük. Miután kihűltek, összeragasztjuk őket a krémmel.
A pudingot a csomagolásán található leírás szerint megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarinból és porcukorból habos krémet keverünk, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és a vaníliás cukrot. Ezzel a krémmel megtöltjük a lapokat.
A legfelső lapot olvasztott csokoládéval bevonjuk, és fehér csokoládé forgáccsal díszítjük.
Jó étvágyat kívánok!


