Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csuszatésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A túrót összetörjük a cukorral, hozzákeverjük a tejfölt, a tojásokat, egy teáskanál citromlevet, reszelt citromhéjat és egy csomag vaníliás cukrot. Végül a kihűlt tésztát is beleforgatjuk a túrós keverékbe. A kiolvasztott leveles tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk. Az egyik lapot egy közepes méretű tepsibe fektetjük, ráöntjük a túrós […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A csuszatésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.

A túrót összetörjük a cukorral, hozzákeverjük a tejfölt, a tojásokat, egy teáskanál citromlevet, reszelt citromhéjat és egy csomag vaníliás cukrot. Végül a kihűlt tésztát is beleforgatjuk a túrós keverékbe.

A kiolvasztott leveles tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk. Az egyik lapot egy közepes méretű tepsibe fektetjük, ráöntjük a túrós csuszatésztás tölteléket, majd befedjük a másik kinyújtott tésztalappal.

180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 25–30 perc alatt aranysárgára sütjük.

Tálalás előtt a tetejét porcukorral megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is