Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Villám sütik

Vendégváró mogyorógolyók

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg darált háztartási keksz 5 dkg darált török mogyoró 8 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor 2 púpos ek cukrozatlan kakaópor 1 ek rum aroma 5 dkg olvasztott vaj 2 ek Nutella 5 púpos ek házi sárgabaracklekvár 2 dkg durvára vágott török mogyoró a forgatáshoz Elkészítése: A kekszet elkeverjük a porcukorral, a vaníliás […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2016.02.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg darált háztartási keksz
  • 5 dkg darált török mogyoró
  • 8 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 púpos ek cukrozatlan kakaópor
  • 1 ek rum aroma
  • 5 dkg olvasztott vaj
  • 2 ek Nutella
  • 5 púpos ek házi sárgabaracklekvár
  • 2 dkg durvára vágott török mogyoró a forgatáshoz


Elkészítése:

A kekszet elkeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, a darált mogyoróval és a kakaóporral. Adjuk hozzá a lekvárt, az olvasztott vajat, a rum aromát és a nutellát. Gyúrjuk alaposan össze, majd nedves kézzel készítsünk diónyi golyókat.

Durvára vágott mogyoróban forgassuk meg őket, majd azonnal kínálhatjuk.

[box style=”info”]Egyik délután csörög a telefon. A vonal másik végéről hallom, hogy két óra múlva ott vagyunk. Hajjaj. Irány a konyha. Étel van, de kell egy kis édesség is. A szekrényajtó nyílik, lássuk miből élünk. Legyen mindenből egy kicsi. 5 perc és már össze is állt a tészta. Gyerekek, gyertek gyurmázni! Jönnek is lelkesen, maszatolnak, sodornak, hempergetnek. Kész a desszert, jöhetnek a vendégek.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is