A margarint a kakaóval és a cukorral habosra keverjük, majd a tojásfehérjét kemény habbá verjük és hozzáadjuk a margarinos krémhez. Végül belekeverjük a diós-lisztes sütőport. Két egyforma lapot sütünk 170 fokon kb. 20-30 percig. Ha kisültek, mindkét lapot félbevágjuk, így négy egyforma nagyságú lapunk lesz.
A krémhez a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a liszttel, majd felöntjük a tejjel és gőz felett besűrítjük. Amikor a pép kihűlt, hozzáadjuk a vajat és habosra keverjük. Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat.
A legfelső lapra a tojásfehérjéből és a cukorból gőz felett habot verünk, majd belekeverjük a lekvárt is. Ezt a habot a sütemény tetejére simítjuk, és kandírozott gyümölccsel megszórjuk. Egy óra múlva már szeletelhető.