Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A puha margarint a porcukorral habosra keverjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, a lisztet pedig átszitáljuk. A vajas keverékhez egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat, majd apránként a lisztet is. Ezután belekeverjük a vaníliás cukrot és az alkoholt. Végül óvatosan hozzáforgatjuk a tojásfehérjehabot is. Egy tepsit kivajazunk és lisztezünk, majd beleöntjük a masszát, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A puha margarint a porcukorral habosra keverjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, a lisztet pedig átszitáljuk. A vajas keverékhez egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat, majd apránként a lisztet is. Ezután belekeverjük a vaníliás cukrot és az alkoholt. Végül óvatosan hozzáforgatjuk a tojásfehérjehabot is.

Egy tepsit kivajazunk és lisztezünk, majd beleöntjük a masszát, és a tetejét kirakjuk kimagozott meggyel. Előmelegített sütőben készre sütjük – tűpróbával ellenőrizzük. Ha kihűlt, az egész süteményt fahéjas porcukorral megszórjuk, és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is