Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta: A fehérjéket egy csipet sóval verjük nagyon kemény habbá. A sárgákat a cukorral keverjük fehéredésig, majd kanalanként adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. Nagyon vigyázzunk, hogy ne törjük össze a tésztát, spatulát használjunk. Simítsuk a masszát sütőpapírral bélelt, nagy tepsibe VÉKONY rétegben és rakjuk 180 fokra előmelegített sütőbe 20 percre. Rácson […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Picipiros
Beküldte: 2022.12.09.

Piskóta

Krém

Díszítéshez

Elkészítése

Piskóta:

A fehérjéket egy csipet sóval verjük nagyon kemény habbá. A sárgákat a cukorral keverjük fehéredésig, majd kanalanként adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. Nagyon vigyázzunk, hogy ne törjük össze a tésztát, spatulát használjunk.

Simítsuk a masszát sütőpapírral bélelt, nagy tepsibe VÉKONY rétegben és rakjuk 180 fokra előmelegített sütőbe 20 percre.

Rácson hűtsük ki.

Krém:

A krémhez a mascarponét elkeverjük a bourbon vaníliával, majd elektromos habverővel közepes fokozaton lassan hozzáadjuk a habtejszínt és stabil krémmé keverjük. Csillag végű habzsákba töltjük a kész krémet.

A piskótából sütemény szaggatóval korongokat vágunk ki, megkenjük minden másodikat vastagon vörösáfonya lekvárral, majd a habzsákból karikát nyomunk rá a krémből és a tetejére helyezünk egy üres piskóta korongot.

A tetejüket olvasztott étcsokoládéval öntjük le. A marcipánból pedig levélformázóval 2-2 kis zöld levélkét szaggatunk rá és 3-3 apró, piros bogyócskát teszünk a csücskükbe.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Picipiros
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is