A tojásokat a cukorral kb. 10 perc alatt keményre felverjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, majd lazán a tojásos masszába forgatjuk. Egy 20×30 cm-es tepsit kivajazunk, lisztezünk, majd a masszát belesimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük.
A barna lapokat ugyanígy készítjük el, azzal a különbséggel, hogy a liszthez kakaóport is adunk. A barna lapokat süthetjük egyben is, majd sütés után kettévágjuk, de külön-külön is megsüthetjük őket. Ha egyben sütjük, akkor alacsonyabb hőfokon dolgozzunk, hogy biztosan átsüljön a tészta.
A krémhez a tejet a liszttel és a cukorral csomómentesre keverjük, majd kis lángon sűrűre főzzük. Amikor levettük a tűzről, hozzákeverjük a kakaóport és a darabokra tördelt csokoládét. Ha kihűlt, a margarinnal kihabosítjuk.
A krémet három részre osztjuk. Az egyik barna lapra rákenjük a krém harmadát, erre helyezzük a sárga lapot, majd ismét krém következik. A másik barna lappal befedjük, és a tetejére kenjük a maradék krémet. A sütemény tetejét tortadarával díszítjük.