Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vajazzunk, lisztezzünk ki egy kis méretű tepsit (15*20 cm, kb).
Először készítsük el a sárga lapot. Az átszitált lisztet és a sütőport keverjük össze, majd tegyük félre.
A tojásfehérjéket csipetnyi sóval verjük kemény habbá, keverjük hozzá a kétféle cukorral elkevert tojássárgákat, végül óvatosan forgassuk bele a lisztet.
Öntsük a masszát a tepsibe, majd kb 10 percig süssük.
A kakaós lapot ugyanígy készítsük el (a liszthez a kakaóport is keverjük hozzá), de két lapot süssünk belőle. Ne süssük túl a piskótákat, mert kiszáradnak!
A krémhez a lisztet a tejjel főzzük sűrű krémmé, majd hűtsük ki. A margarint, a kakaóport és a kétféle cukrot keverjük habosra, majd miután kihűlt a lisztes krém, keverjük hozzá a vajas masszát.
Az egyik kakaós lapot kenjük meg a krém 1/3-ával, tegyük rá a sárga lapot, megint krém (újabb 1/3-ad adag) következik, majd erre a másik kakaós lap. A tetejét kenjük meg a maradék krémmel és csokoládéreszelékkel díszítsük.
Takarjuk le és tegyük hűtőbe egy éjszakára.