Tészta:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot, miközben tovább keverjük. Ezután óvatosan beleforgatjuk a darált diót, a zsemlemorzsát és a lisztet, ügyelve arra, hogy a hab ne törjön össze. A masszát sütőpapírral bélelt, kb. 26×38 cm-es tepsibe öntjük.
Az előmelegített sütőben 180 °C-on kb. 20 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
Krém:
5 dl tejet felforralunk. Közben a maradék 2 dl tejben simára keverjük a tojássárgákat és a pudingport. Amikor a tej felforrt, levesszük a tűzről, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tojássárgás-pudingos keveréket. A lángra visszatéve sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudingos krémet apránként hozzáadva simára dolgozzuk.
A kihűlt tésztára kenjük a krém felét, majd egy réteg háztartási keksszel borítjuk be. A kekszre rákenjük a krém másik felét.
Tetejére:
Az étcsokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, és a sütemény tetejére simítjuk. A fehér csokoládét szintén felolvasztjuk, és cérnavékony csíkokban ráfolyatjuk az étcsokoládé tetejére. Villával mintázatot húzunk bele.
Hagyjuk, hogy a csokoládémáz megdermedjen, majd a süteményt éles késsel szeleteljük.