Elkészítése
Hozzávalók:
Sárga lap:
- 4 tojás
- 8 dkg porcukor
- 8 dkg liszt
- fél cs sütőpor
Barna lap:
- 4 tojás
- 8 dkg porcukor
- 6 dkg liszt
- 2 dkg kakaópor
- fél cs sütőpor
- 1 ek olaj
- 1 ek tej
Krém:
- 4-5 ek cukor
- 2 cs csokis pudingpor
- 0,5 l tej
- 20 dkg teavaj
- 10 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
Elkészítése:
A sárga lap hozzávalóiból elkészítjük a piskótatésztát, majd egy 35*40 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk és belesimítjuk a masszát. Előmelegített sütőben megsütjük, majd langyosan, papírostól feltekerjük.
A kakaós lapot is elkészítjük a hozzávalókból, majd az is feltekerjük és hagyjuk kihűlni teljesen.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejben a cukorral. A vajat és a margarint kihabosítjuk a porcukorral, majd a langyos pudinghoz adjuk és jól összekeverjük.
Az egyik lapot megkenjük a krémmel, rátesszük a másikat, megkenjük krémmel és szorosan feltekerjük. A külsejét is bevonjuk krémmel, majd hűtőbe tesszük dermedni. A tetejét olvasztott csokival díszíthetjük. Pár óra múlva szeletelhető a süti.

