Két egész tojást elkeverünk 2 evőkanál liszttel és a porcukorral, valamint 2-3 evőkanál tejjel. Hozzákeverjük a kakaóport, 2 dl tejjel és állandóan kevergetve, kis lángon sűrű krémmé főzzük.
Tűzről levéve belemorzsoljuk a vajat és kihűlésig keverjük. Addigra kemény, sűrű krém lesz.
Ha kihűlt, fogjuk a keksz egyik oldalát és kenjük be a krémmel, ráteszünk egy másikat és a szabad oldalát is bekenjük és így folytatjuk, amíg nem kapjuk meg a kívánt méretű süteményt.
Ezután a külsejét is bekenjük (ez nem kötelező, de jól mutat!).
Szórhatunk rá kókuszreszeléket, darált kekszet! Tegyük hideg helyre pihenni 2-3 órára, hogy a keksz jól megpuhulhasson!
Én este szoktam elkészíteni és reggelre meg is van! Szeleteljük fel! A mutatósság kedvéért kicsit ferdén szoktam szeletelni! A krémet bármely más krémmel variálható! Nem kell a csokihoz ragaszkodni!