Elkészítése
A szobahőmérsékletű margarint, a lisztet, porcukrot, tojást és a sütőport sima tésztává gyúrjuk, majd 15 percig pihentetjük hűtőben becsomagolva.
A tésztát három egyenlő részre osztjuk. Az első darabot kinyújtjuk és tepsibe helyezzük (25*35 cm). Rákenjük a baracklekvár felét, majd rászórjuk a darált dió felét. A következő tésztát kinyújtjuk, a töltelékre helyezzük, megkenjük a maradék lekvárral és megszórjuk a maradék dióval. Az utolsó tésztát is kinyújtjuk, a töltelékes részre helyezzük.
Villával megszurkáljuk és előmelegített sütőbe helyezzük. A süteményt alacsony lángon (160 fokon) kb 30-40 percig sütjük, majd ezután kihűtjük.
Az étcsokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk és a sütemény tetejét bevonjuk vele.









