Az élesztőt langyos tejben egy kevés cukorral felfuttatjuk. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt, a maradék cukrot, a tojásokat, a sót, és a sütőport. Az egészet jól összedolgozzuk, hogy egy sima tésztát kapjunk.
A tésztát három egyenlő részre osztjuk, és mindegyiket külön-külön kinyújtjuk. Az első lapot egy tepsibe helyezzük, megkenjük lekvárral, majd megszórjuk a darált dió és porcukor keverékének a felével. Erre ráhelyezzük a második tésztalapot, amit szintén megkenünk lekvárral, és megszórunk a maradék diós-cukros keverékkel. A tetejére ráhelyezzük a harmadik lapot, ügyelve arra, hogy a széleket is befedje.
A tetejét villával megszurkáljuk, majd 175 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Miután megsült és kihűlt, csokimázzal vonjuk be a tetejét. Ehhez a csokoládét gőz felett olvasztjuk fel az olajjal.
A süteményt kis kockákra vagy hosszúkás szeletekre vágjuk. Jó étvágyat kívánunk!