Elkészítése
A tészta hozzávalóit annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy rugalmas, könnyen nyújtható állagot kapjunk. A tésztát négy egyenlő részre osztjuk, majd mindegyikből egy 22×33 cm-es téglalapot nyújtunk. A lapokat tepsi hátán, 180 fokra előmelegített sütőben világosra sütjük. Hagyjuk őket kihűlni.
A krémhez a tejben csomómentesen elkeverjük a lisztet, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Ha a krém kihűlt, alaposan beledolgozzuk a cukrot, margarint, kakaóport és vaníliás cukrot, hogy sima, egynemű állagú legyen.
A tésztalapokat megtöltjük a krémmel, úgy, hogy a tetejére is maradjon. A sütemény tetejét tortadarával szórjuk meg. Fogyasztás előtt hagyjuk néhány órát pihenni, hogy a lapok kellően megpuhuljanak. Jó étvágyat kívánunk!

