Elkészítése
A cukrot, a mézet, a margarint, a kakaóport és a tojásokat egy keverőtálban alaposan összekeverjük. A keveréket gőz fölött melegítjük, amíg az egész massza össze nem áll. Amikor elkészült, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, és addig gyúrjuk, amíg a tészta összeáll, és már nem ragad.
A tésztát három egyenlő részre osztjuk, majd bő lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk. A lapokat margarinnal kikent, lisztezett sütőlemezen vagy sütőpapíron, előmelegített sütőben 160 fokon 10 percig sütjük. Akkor jók, ha már könnyen elválnak a sütőlemezről. A kész lapokat hagyjuk kihűlni.
A krémhez a pudingport egy kevés tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a pudingporos tejet, és besűrítjük. A tűzről levéve a forró krémbe keverjük a margarint, amíg teljesen feloldódik. Fontos, hogy a krémet még melegen kenjük a lapokra, mivel hidegen nem kenhető.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd egy kevés olajjal hígítjuk, hogy szép fényes legyen. A csokoládét a sütemény tetejére öntjük, és egyenletesen elsimítjuk.
A kész süteményt a hűtőbe tesszük, hogy a lapok megpuhuljanak és a krém megszilárduljon. Jó étvágyat kívánunk!

