Elkészítése
A tészta hozzávalóit (a liszt és a szódabikarbóna kivételével) gőz felett habosra keverjük. Amikor a keverék habos lesz, levesszük a gőzről, majd hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát. Az egészet összegyúrjuk, majd a tésztát négy egyenlő részre osztjuk és lapokat nyújtunk belőle. A lapokat egyenként kisütjük.
Amikor a lapok kihűltek, vékonyan megkenjük őket baracklekvárral.
Krém készítése:
A pudingport a szokásos módon felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal alaposan összekeverjük. A lekvárral megkent lapokat ezzel a krémmel töltjük meg.
A legfelső lapot is vékonyan megkenjük baracklekvárral.
Díszítés:
Két tojásfehérjét gőz felett felverünk 15 dkg cukorral és egy kevés aromával, amíg kemény habot kapunk. A habot csillagcső segítségével feldíszítjük a sütemény tetejére.
Ez egy igazán finom sütemény, ami biztosan sikert arat majd. Jó étvágyat kívánok!

