Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Zsuzsi szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit (a liszt és a szódabikarbóna kivételével) gőz felett habosra keverjük. Amikor a keverék habos lesz, levesszük a gőzről, majd hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát. Az egészet összegyúrjuk, majd a tésztát négy egyenlő részre osztjuk és lapokat nyújtunk belőle. A lapokat egyenként kisütjük. Amikor a lapok kihűltek, vékonyan megkenjük őket baracklekvárral. Krém […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.22.

Tészta

Krémhez

Lapok kenéséhez

A tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóit (a liszt és a szódabikarbóna kivételével) gőz felett habosra keverjük. Amikor a keverék habos lesz, levesszük a gőzről, majd hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát. Az egészet összegyúrjuk, majd a tésztát négy egyenlő részre osztjuk és lapokat nyújtunk belőle. A lapokat egyenként kisütjük.

Amikor a lapok kihűltek, vékonyan megkenjük őket baracklekvárral.

Krém készítése:

A pudingport a szokásos módon felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal alaposan összekeverjük. A lekvárral megkent lapokat ezzel a krémmel töltjük meg.

A legfelső lapot is vékonyan megkenjük baracklekvárral.

Díszítés:

Két tojásfehérjét gőz felett felverünk 15 dkg cukorral és egy kevés aromával, amíg kemény habot kapunk. A habot csillagcső segítségével feldíszítjük a sütemény tetejére.

Ez egy igazán finom sütemény, ami biztosan sikert arat majd. Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is