Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg tarhonya 5 közepes paprika 3 közepes paradicsom 2 közepes vöröshagyma 6 tojás 25 dkg kolbász 2 dl tejföl 1 tk fűszerpaprika 5 ek napraforgó olaj só ízlés szerint 5 dl víz Elkészítése: A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt addig pároljuk, amíg […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.06.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg tarhonya
  • 5 közepes paprika
  • 3 közepes paradicsom
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 6 tojás
  • 25 dkg kolbász
  • 2 dl tejföl
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • 5 dl víz


Elkészítése:

A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt addig pároljuk, amíg az összes leve elfő.

A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és felkarikázzuk a kolbásszal együtt.

A vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot cikkekre szeleteljük, olajon megsütjük, meghintjük fűszerkaripával, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és a végén belekeverjük a tejfölt.

Olajjal kikent, közepes tepsibe a tarhonya felét elterítjük, ráöntjük a tejfölös lecsót, rá a kolbász és a tojáskarikákat, befedjük a maradék tarhonyával, és a tetejét meglocsoljuk a tejfölös lével.

Előmelegített sütőben készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is