Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Almás-baconos rakott csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg rizs 1 kg csirkemell filé 2nagy alma 375 g tejföl 125 g kockázott bacon 10-15 dkg sajt (füstölt is lehet) fokhagyma só bors Elkészítése: Vegetás vízben megfőzöm a rizst, közben lereszelem az almákat és félreteszem. A tejfölbe fokhagymát és borst keverek. A csirkemellek só, bors fűszerezést kapnak. A sajtot kis lyukú reszelőn […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Arivlee
Beküldte: 2015.02.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg rizs
  • 1 kg csirkemell filé
  • 2nagy alma
  • 375 g tejföl
  • 125 g kockázott bacon
  • 10-15 dkg sajt (füstölt is lehet)
  • fokhagyma
  • bors


Elkészítése:

Vegetás vízben megfőzöm a rizst, közben lereszelem az almákat és félreteszem.

A tejfölbe fokhagymát és borst keverek. A csirkemellek só, bors fűszerezést kapnak. A sajtot kis lyukú reszelőn lereszelem.

A reszelt almát 10 perc után kicsit kinyomkodom.

Egy jénai alját kiolajozom és kezdődhet a rétegezés. Csirke, reszelt alma, reszelt sajt, tejföl és a bacon.

Előmelegített sütőben 180 fokon, először alufólia alatt 30 percig sütöm, majd megpirítom a tetejét.

Rizzsel tálalom.
[box style=”info”]Burgonyapürével is nagyon finom. De úgy is szoktam csinálni, hogy a rizst/burgonyapürét a jénai aljára teszem és úgy rétegelem és egyben megsütöm. Jó étvágyat hozzá :)[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Arivlee
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is