Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött paprika

Almával töltött paprika

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy evőkanál olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük rajta a darált húst, majd a fűszerekkel ízesítve kihűtjük. Ezután összegyúrjuk az egyik tojással, az áztatott, kinyomkodott és összemorzsolt zsemlével, valamint a meghámozott, kimagvalt, kockákra vágott almával. Kicsumázzuk a paprikákat (a mirelitet még fagyosan), a nagyobbakat félbevágjuk, majd szorosan megtöltjük a húsmasszával. A második evőkanál olajjal […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy evőkanál olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük rajta a darált húst, majd a fűszerekkel ízesítve kihűtjük. Ezután összegyúrjuk az egyik tojással, az áztatott, kinyomkodott és összemorzsolt zsemlével, valamint a meghámozott, kimagvalt, kockákra vágott almával.

Kicsumázzuk a paprikákat (a mirelitet még fagyosan), a nagyobbakat félbevágjuk, majd szorosan megtöltjük a húsmasszával. A második evőkanál olajjal kikenünk egy tűzálló tálat, egymás mellé ültetjük bele a megtöltött paprikákat, beborítjuk karikákra vágott paradicsommal, és leöntjük a másik tojással simára kevert tejföllel.

A sütőben, 180 fokon, kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is