Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az aratók pecsenyéje egy tartalmas, hagyományos étel, amely sertéshúsból, kolbászból és lecsóból készül. A főtt burgonyával tálalva igazi kiadós fogás, amelyet régen is szívesen fogyasztottak a nehéz munka után. Elkészítés menete A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott húst, sóval és borssal ízesítjük, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.08.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Az aratók pecsenyéje egy tartalmas, hagyományos étel, amely sertéshúsból, kolbászból és lecsóból készül. A főtt burgonyával tálalva igazi kiadós fogás, amelyet régen is szívesen fogyasztottak a nehéz munka után.

Elkészítés menete

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük.
  2. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd kevés olajon megdinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott húst, sóval és borssal ízesítjük, majd kevés vízzel felöntve párolni kezdjük.
  4. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és a lecsót.
  5. Az egészet együtt puhára pároljuk.
  6. A kész húsos ragut a főtt burgonyával tálaljuk.

Tipp

Ha még gazdagabb ízt szeretnénk, kevés füstölt szalonnát is piríthatunk a hagyma alá. Savanyúsággal kínálva igazán laktató, házias étel lesz belőle.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is