Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Mindent bele egytálételek

Aszalt paradicsomos, bazsalikomos, sonkás tészta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az aszalt paradicsomon lévő olaj felét egy teflon edénybe öntjük, és felforrósítjuk. Ráreszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk az összevágott aszalt paradicsomot és a felaprított sonkát, majd az egészet kissé összepirítjuk. Ezután hozzáöntjük a száraz tésztát, alaposan összeforgatjuk, kissé megpirítjuk, majd annyi forró vízzel öntjük fel, amennyi éppen ellepi. Hozzáadjuk a felaprított friss bazsalikomot, az apróra vágott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
epertunder
Beküldte: 2013.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Az aszalt paradicsomon lévő olaj felét egy teflon edénybe öntjük, és felforrósítjuk. Ráreszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk az összevágott aszalt paradicsomot és a felaprított sonkát, majd az egészet kissé összepirítjuk.

Ezután hozzáöntjük a száraz tésztát, alaposan összeforgatjuk, kissé megpirítjuk, majd annyi forró vízzel öntjük fel, amennyi éppen ellepi. Hozzáadjuk a felaprított friss bazsalikomot, az apróra vágott friss paradicsomot és a felezett olajbogyót. Megsózzuk, megborsozzuk, majd felforraljuk.

Lefedve, lassú tűzön főzzük tovább, amíg a tészta magába nem issza az összes folyadékot. Amikor elkészült, még forrón belekeverjük a főzőtejszínt és egy leheletnyi reszelt citromhéjat – ettől az étel krémes és üde ízű lesz. Végül hozzáadjuk a kockákra vágott mozzarellát, és alaposan elkeverjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
epertunder
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is