Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Lecsós ételek

Babos-húsos lecsó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús 30 dkg fejtett bab 8 közepes paprika 3 közepes paradicsom 3 közepes vöröshagyma 5 ek napraforgó olaj só ízlés szerint 2 tk fűszerpaprika 2 dl víz Elkészítése: A megtisztított hagymákat cikkekre szeleteljük, és olajon megfonnyasztjuk. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a darált húst és a puha babot (ha valaki száraz babbal készíti, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.10.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 30 dkg fejtett bab
  • 8 közepes paprika
  • 3 közepes paradicsom
  • 3 közepes vöröshagyma
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • 2 tk fűszerpaprika
  • 2 dl víz


Elkészítése:

A megtisztított hagymákat cikkekre szeleteljük, és olajon megfonnyasztjuk.
Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a darált húst és a puha babot (ha valaki száraz babbal készíti, azt előző éjszaka be kell áztatni).

Felöntjük vízzel, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
Egy kis főzés után hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és a paradicsomot, majd puhára pároljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is