Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg gomba 2 közepes vöröshagyma 30 dkg lecsó 30 dkg fejtett bab só ízlés szerint 25 dkg rizs 5 ek napraforgó olaj 2 teáskanál fűszerpaprika Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával és rátesszük a gombaszeleteket. Mikor félig megfőtt, rátesszük a lecsót és az előzőleg sós vízben megfőtt és leszűrt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.03.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg gomba
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 30 dkg lecsó
  • 30 dkg fejtett bab
  • só ízlés szerint
  • 25 dkg rizs
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 2 teáskanál fűszerpaprika


Elkészítése:

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával és rátesszük a gombaszeleteket. Mikor félig megfőtt, rátesszük a lecsót és az előzőleg sós vízben megfőtt és leszűrt babot.

A rizst sós vízben megfőzzük, hozzáadjuk a gombás-lecsós raguhoz és összekeverjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is