Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Babos egytálételek

Egytálételek

Babos-sörös kolbász

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babos-sörös kolbász egy laktató, rusztikus étel, amelyben a fűszeres kolbász, a vörösbab és a sör ízei találkoznak. Gyorsan elkészíthető, mégis különleges fogás, amely egy baráti összejövetelen vagy kiadós vacsoraként is remek választás lehet.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
vhajni81
Beküldte: 2017.11.26.

Hozzávalók

Elkészítése

Kolbász:

Kevés olajon elősütjük a grillkolbászokat, majd kiszedjük a serpenyőből és félretesszük.

Alap:

A visszamaradt zsiradékban lepirítjuk a félkarikára vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a mustárt, a ketchupot, majd a leszűrt vörösbabot. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

Az alapot felöntjük a sörrel és kb 3 percig forraljuk. Ezután visszatesszük az elősütött kolbászokat, valamint a csíkokra vágott paprikákat.

Befejezés és tálalás:

Az ételt összeforraljuk, majd még 10 percig főzzük. Forrón tálaljuk, friss kenyérrel vagy főtt burgonyával kínálva.

Tipp:

Ha pikánsabb változatot szeretnél, adj egy kevés csípős paprikát vagy chilipelyhet a raguhoz. A kolbász helyett füstölt debrecenivel vagy virslivel is elkészíthető, így változatosabb ízvilágot kaphatsz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is