Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Babos-tejszínes csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 10 dkg szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 15 dkg konzerv bab
  • 2 dl főzőtejszín
  • só
  • bors
  • 1 teáskanál szárított tárkony

Elkészítése

A csirkemájat alaposan megmossuk és kisebb darabokra vágjuk. A szalonnát kockákra vágjuk, majd egy serpenyőben zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a csirkemájat, és közepes lángon addig sütjük, amíg meg nem puhul.

Ezután hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, sóval, borssal és tárkonnyal ízesítjük. A konzerv babot leszűrjük, leöblítjük, és a májhoz keverjük. Az egészet néhány percig összefőzzük, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt. További 4-5 percig főzzük, amíg az ízek összeérnek. Forrón tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/babos-tejszines-csirkemaj/