Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 vörösbab konzerv 3 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma 3 ek étolaj 2 paradicsom 1 zöld paprika 1 kávéskanál fűszerpaprika só, őrölt bors, gulyáskrém ízlés szerint Tésztához: 3 tojás 25 dkg liszt Elkészítése: A fokhagymát vékony szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a még hideg olajhoz, kis lángon kezdjük el pirítani, közben a vöröshagymát is feldaraboljuk és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2017.08.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 vörösbab konzerv
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 ek étolaj
  • 2 paradicsom
  • 1 zöld paprika
  • 1 kávéskanál fűszerpaprika
  • só, őrölt bors, gulyáskrém ízlés szerint

Tésztához:

  • 3 tojás
  • 25 dkg liszt


Elkészítése:

A fokhagymát vékony szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a még hideg olajhoz, kis lángon kezdjük el pirítani, közben a vöröshagymát is feldaraboljuk és azt is hozzáadjuk, majd a csíkokra vágott zöld paprikát is és az egészet együtt dinszteljük, végül a kockára vágott paradicsom kerül bele. Ekkor rátesszük a pirispaprikát, sót, borsot, gulyáskrémet, felöntjük 2 dl vízzel és 10 percig pároljuk.

Ekkor a lecsepegtetett babkonzervet is hozzáadjuk és azzal is pároljuk még 10 percig.

Közben a tojásokból a liszttel tésztát gyúrunk, 10 perc pihentetés után kinyújtjuk és széles metéltre vágjuk. Forró, sós vízben félig megfőzzük, majd leszűrjük és a babhoz keverjük.

Kb 15 percig lefedve hagyjuk hogy a tészta megszívja magát a paradicsomos lével.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is