Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kevés olajon megpirítjuk a tarhonyát, majd felöntjük kétszeres mennyiségű forró vízzel, megsózzuk, és lefedve, lassú tűzön puhára pároljuk. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, és olajon üvegesre pirítjuk. Meghintjük pirospaprikával, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát és a felkockázott paradicsomot. Sóval ízesítjük, és lecsót főzünk belőle. A végén hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, majd amikor minden puhára főtt, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.07.15.

Hozzávalók

Elkészítése

Kevés olajon megpirítjuk a tarhonyát, majd felöntjük kétszeres mennyiségű forró vízzel, megsózzuk, és lefedve, lassú tűzön puhára pároljuk.

A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, és olajon üvegesre pirítjuk. Meghintjük pirospaprikával, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát és a felkockázott paradicsomot. Sóval ízesítjük, és lecsót főzünk belőle. A végén hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, majd amikor minden puhára főtt, belekeverjük a tejfölt.

Egy kiolajozott tepsibe terítjük a tarhonya felét, ráhalmozzuk a lecsós-kolbászos keveréket, elrendezünk rajta karikára vágott főtt tojásokat, majd befedjük a maradék tarhonyával.

A tetejét meglocsoljuk egy kevés tejfölös lével, majd előmelegített sütőben készre sütjük. Melegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is