Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Bajor felsál recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg felsál
  • 2 nagy fej zeller
  • 2 nagy vöröshagyma
  • 60 dkg burgonya
  • 2 dl alaplé
  • 1 evőkanál olaj
  • só
  • bors
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítése

Az olajjal egy tűzálló tál alját kikenjük. Egy sor karikákra vágott hagymát ráterítünk, erre a kockákra vágott felsál fele kerül, majd az egyik karikákra vágott zellerrel befedjük.

A petrezselyem felével meghintjük, majd a karikákra vágott nyers burgonya felét ráfektetjük. Ezt megismételjük, burgonyát rakunk a tetejére, megsózzuk, megborsozzuk, és a csontlével leöntve, a sütőben megsütjük. Rövid lével, ecetes savanyúsággal kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/bajor-felsal/