Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Bakonyi húsos golyók

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombócokhoz a hozzávalókat összekeverjük az olaj kivételével, és egynemű masszát készítünk. A masszából kis golyókat formálunk, majd forró olajban aranybarnára sütjük őket. Amikor elkészültek, félretesszük. A paprikáshoz az apróra vágott hagymát megpirítjuk olajon, üvegesre sütjük. Hozzáadunk egy kávéskanál pirospaprikát, majd a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a szeletelt paprikát és paradicsomot. Amikor a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.08.

Golyókhoz

Gombapaprikáshoz

Elkészítése

A gombócokhoz a hozzávalókat összekeverjük az olaj kivételével, és egynemű masszát készítünk. A masszából kis golyókat formálunk, majd forró olajban aranybarnára sütjük őket. Amikor elkészültek, félretesszük.

A paprikáshoz az apróra vágott hagymát megpirítjuk olajon, üvegesre sütjük. Hozzáadunk egy kávéskanál pirospaprikát, majd a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a szeletelt paprikát és paradicsomot. Amikor a gomba megpuhult, a tejfölben elkevert liszttel behabarjuk, és addig főzzük, míg sűrűsödni nem kezd.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is