Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát meghámozzuk, feldaraboljuk és megdinszteljük az olajon, ezután rátesszük a pirospaprikát, hozzáadjuk a darált húst, az áttört fokhagymát, sót, őrölt kömény, őrölt borsot ízlés szerint, majd annyi vizet ötünk rá, hogy ellepje és lefedve főzzük. Közben a meghámozott és kockára vágott burgonyát sós vízben megfőzzük. Ha megfőtt, akkor a levét leöntve áttörjük és hagyjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.02.10.

Gombóc

Töltelék

Elkészítése

A hagymát meghámozzuk, feldaraboljuk és megdinszteljük az olajon, ezután rátesszük a pirospaprikát, hozzáadjuk a darált húst, az áttört fokhagymát, sót, őrölt kömény, őrölt borsot ízlés szerint, majd annyi vizet ötünk rá, hogy ellepje és lefedve főzzük.

Közben a meghámozott és kockára vágott burgonyát sós vízben megfőzzük. Ha megfőtt, akkor a levét leöntve áttörjük és hagyjuk kihűlni. Mikor kihűlt hozzáadjuk a lisztet és a tojást, majd összedolgozzuk.

Kinyújtjuk és kb 8 cm-es kockákra vágjuk. Megtöltjük a megfőtt és kihűlt húsos raguval, majd gombóccá formázzuk.

Forró, sós vízben kifőzzük.

A megmaradt raguhoz keverjük a tejfölt, pár percig főzzük, majd tálaláskor a gombócokra kanalazzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is