Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, babérlevelet, pirospaprikát, sót és egy pohár vizet. Főzzük addig, amíg jó bő leve nem lesz. Közben elkészítjük a húsgombócokat. A darált húst összedolgozzuk a fokhagymával, borssal, tojással, sóval (vagy delikáttal) és a petrezselyemzölddel. Pici gombócokat formázunk belőle, és a gombás lébe rakjuk. Mikor minden megfőtt, tejföllel […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, babérlevelet, pirospaprikát, sót és egy pohár vizet. Főzzük addig, amíg jó bő leve nem lesz.

Közben elkészítjük a húsgombócokat. A darált húst összedolgozzuk a fokhagymával, borssal, tojással, sóval (vagy delikáttal) és a petrezselyemzölddel. Pici gombócokat formázunk belőle, és a gombás lébe rakjuk. Mikor minden megfőtt, tejföllel és liszttel behabarjuk.

Köretnek galuskát vagy bármilyen tésztát tálalhatunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is