Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Káposztás egytálételek

Rakott finomságok

Betyárkrumpli savanyúkáposztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg savanyú káposzta 50 dkg burgonya 25 dkg erdélyi szalonna 5 db főtt tojás 20 dkg kolbász 2 dl tejföl só ízlés szerint 5 ek napraforgó olaj Elkészítése: A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, kakastaréjszerűen bevagdaljuk és kisütjük. A főtt tojásokat megpucoljuk és felszeleteljük. A burgonyát héjastól megfőzzük, megpucoljuk és felkarikázzuk. Közepes tepsit olajjal […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.04.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg savanyú káposzta
  • 50 dkg burgonya
  • 25 dkg erdélyi szalonna
  • 5 db főtt tojás
  • 20 dkg kolbász
  • 2 dl tejföl
  • só ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj


Elkészítése:

A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, kakastaréjszerűen bevagdaljuk és kisütjük. A főtt tojásokat megpucoljuk és felszeleteljük. A burgonyát héjastól megfőzzük, megpucoljuk és felkarikázzuk.

Közepes tepsit olajjal kikenjük, majd elterítjük rajt a karikára szeletelt burgonyát, megsózzuk és betakarjuk a megmosott káposzta negyedrészével. Rátesszük a szalonnaszeleteket, felkarikázott kolbászt és a tojásokat.

A maradék káposztával az egészet befedjük, a tetejét tejföllel meglocsoljuk. Előmelegített sütőben készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is