Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojás fehérjét különválasztom a sárgájától és habbá verem. A sárgáját jól kikeverem a cukorral. A kikevert cukros sárgájához hozzáadom a lisztet, amibe már belekevertem a sütőport, majd hozzáadom a tojásfehérje habot, amit nagyon óvatosan keverek hozzá, hogy ne törjem nagyon a habot. A tésztát 180 fokon kb. 35 perc alatt megsütöm. Ha kihűlt a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojás fehérjét különválasztom a sárgájától és habbá verem. A sárgáját jól kikeverem a cukorral. A kikevert cukros sárgájához hozzáadom a lisztet, amibe már belekevertem a sütőport, majd hozzáadom a tojásfehérje habot, amit nagyon óvatosan keverek hozzá, hogy ne törjem nagyon a habot.

A tésztát 180 fokon kb. 35 perc alatt megsütöm. Ha kihűlt a piskóta, félbevágom, és az alsó részét visszateszem a tepsibe. Ráöntöm a csokipudingot, majd ráhelyezem a másik piskótalapot, amire rákenem a vaníliapudingot. A tetejét megszórom durvára vágott dióval, de lehet darált dióval is.

A pudingokat a leírásnak megfelelően elkészítem: a tejjel kikeverem, és hozzáadom a rumaromát a csokishoz.

Tálaláskor a süteményből kiszaggatok kisebb darabokat egy tálba helyezve. Tejszínhabot nyomok rájuk, és csokiöntetet is csurgathatok a tetejükre.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is