Elkészítése
A tojás fehérjét különválasztom a sárgájától és habbá verem. A sárgáját jól kikeverem a cukorral. A kikevert cukros sárgájához hozzáadom a lisztet, amibe már belekevertem a sütőport, majd hozzáadom a tojásfehérje habot, amit nagyon óvatosan keverek hozzá, hogy ne törjem nagyon a habot.
A tésztát 180 fokon kb. 35 perc alatt megsütöm. Ha kihűlt a piskóta, félbevágom, és az alsó részét visszateszem a tepsibe. Ráöntöm a csokipudingot, majd ráhelyezem a másik piskótalapot, amire rákenem a vaníliapudingot. A tetejét megszórom durvára vágott dióval, de lehet darált dióval is.
A pudingokat a leírásnak megfelelően elkészítem: a tejjel kikeverem, és hozzáadom a rumaromát a csokishoz.
Tálaláskor a süteményből kiszaggatok kisebb darabokat egy tálba helyezve. Tejszínhabot nyomok rájuk, és csokiöntetet is csurgathatok a tetejükre.
Jó étvágyat kívánok!
